Här kan du läsa vad våra kunder tycker om oss!

Nedan kan du läsa vad våra underbara kunder tycker om oss, vi skickade ut en enkät där vi bad de som har sina hundar hos oss att skriva en recension om vad de tycker om vårt dagis. Det värmer så mycket för fröknarna på dagis att läsa allt fint de skrev  ❤️

"Trevlig och kunnig personal som tar hand om hundarna på ett föredömligt sätt. Det känns tryggt att lämna min lilla älskling hos er, min hund är alltid glad över att gå till dagis" 
Claes med hunden Bailie


"Jag är så stolt och glad att jag fått en plats för min hund på detta dagis. Alltid glad och trevlig personal, de bryr sig på riktigt om varje hund! Att hundarna går tillsammans i en flock är underbart, det är så härligt att se när jag lämnar min hund att han blir välkomnad av alla hundar i olika storlekar och av olika raser. Att få följa med nder en dag på instagram gör det hela ännu bättre!
Det bästa är att min hund blivit så mycket gladare sedan han började på dagiset, det värmer mitt hjärta att se hans längtan och glädje varje morgon efter sina vänner  och dagisfröknar. Han är så glad när han kommer hem, därför har jag valt detta alternativet till min hund
"

Therése med hunden Sigge

"Ni är duktiga på att lära känna hundarna en och en och tillgodose alla deras egenheter och behov. Stort plus att vi kan få hjälp med passning utanför dagistiderna. Personalen är väldigt engagerade i både oss ägare och alla hundarna"
Iva med hunden Molly

"Vi kikade på flera hunddagis i Göteborg men fastnade för er då det är ett boxfritt dagis, där ni verkligen ser till hundarnas bästa - därför valde vi just er! Supernöjda!"
Josefin med hunden Snooze

"Då vi fick ändrade rutiner i familjen som gjorde att vi var tvungna att ha vår hund på dagis så var valet enkelt. Första gången vi var i kontakt med Hisingens hunddagis så var det för vår valp inte ville klippa sina klor. Han fräste och bet. Men ett par gånger med Mathildas varma hand så var ha som förbytt. Vi fortsatte att klippa klor hos dem. Enzo har alltid gillat gå dit. Nu är han en stolt dagiskille som glatt går dit varje dag. Vi kan inte vara mer nöjda med vårt val. Tack för att ni tar så väl hand om honom"
Mia med hunden Enzo

"Supermysig personal som tar väl hand om vår lille Bus Bosse, både jag och min fru älskar att hämta en trött och välaktiverad vovve på eftermiddagarna, han är så härligt trött varje kväll! Även super bra med så fina bilder på instagram så att vi kan följa Bosse och hans små vänner på dagarna!"
Armando med hunden Bosse

"Började i Brunnsbo detta var ett otroligt mysigt boxfritt dagis. Fantastiska fröknar som verkligen älskar hundar. Man kunde följa vad som hände via instagram och facebook. Nisse var så glad och trivdes otroligt bra. Det mystes, aktiverades, vilades, busades och promenerades i olika miljöer. På grund av läget bytte vi till Kyrkbyn, vi tänkte att det kanske var annorlunda. Osäkra på hur Nisse skulle reagera. Oron gick snabbt över till trygghet. Här var det också helt underbar personal med stor kunskap trygghet och engagemang. Precis som i Brunnsbo. Nisse är så glad att gå till dagis och lika lycklig när han blir hämtad. Dessa dagis är boxfritt och alla hundarna är en flock med personalen som ledare. Detta gör att det är full kontroll och hundarna har bästa omsorg. Jag är helt trygg och kan varmt rekommendera  Hisingens hunddagis"
Leena med hunden Nisse
 

"Jag är väldigt nöjd med Hisingens Hunddagis. Mycket på grund av personalen. De hittar på roliga saker och lägger ofta upp bilder och klipp så att man kan följa det. Men framförallt är de måna om alla hundar, har koll på hur de mår och pratar med en om det verkar vara nåt som inte stämmer. Det är inte heller några problem att fråga om det skulle vara något. Hundarna får tillräckligt med promenader under dagen, aktivering och vila. Positivt är också att de är tillsammans i flock under dagarna, så att de slipper sitta själva i en bur. Kort och gott ett hunddagis som jag gärna rekommenderar!"
Anton med hunden Sam

"

"Är så fantastiskt nöjd med både dagis och fröknarna. Det ör roligt att lämna sin älskling på ett ställe där både han och jag stortrivs. Personalen är alltid glada och trevliga och mycket påhittiga! Dom hitar alltid på roliga aktiviteter med hundarna så som sök, julkalender, bus och mys.
Jag kan verkligen rekommendera Hisingens Hunddagis, det bästa dagiser för våra älskade hundar"

Maria med hunden Hugo

"
Jag älskar Hisingens Hunddagis, det känns så tryggt att lämna min pälskling hos er. 
Det är även smidigt att köpa extra tjänster hos er så som tandborstning, kloklipp dusch osv. Det sparar tid i vår vardag! 
Att Raffi även kan ha pyjamasparty hos fröknarna när vi behöver det räddar ju vissa kvällsaktiviteter för oss! Ni är guld värda och jag är så glad att jag hittade er!
"
Sarah med hunden Raffi

"Ett jättehärligt dagis där vår Darwin stortrivs!
Dagisfröknarna tar väl hand om hundarna och hittar på roliga aktiviteter med dom och är ute på rejäla promenader. Dessutom får hundarna vara hundar och umgås i en stor flock. Det är jättebra social träning för hundarna. Personalen är jättetrevlig och har bra hand om hundarna. Det lyser upp en grå jobbdag att gå in på instagram och titta på goa hundbilder Det känns tryggt att lämna Darwin på dagis och vi är jätteglad att vi hittade Hisingens Hunddagis"

Linnea med hunden Darwin

"Närheten till bostaden, dagiset har inga boxar utan hundarna lever i flock. Trevlig personal så att t o m en skeptisk spansk gatuhund tycker det är kul att gå på dagis.
Patrik med hunden Aaron

"Vi har valt just ert hunddagis ut efter andras recensioner.. Vi gillar hur ni har gjort era lokaler så mysigt och hemmastadda, man ser verkligen på personalen hur mycket dem brinner för jobbet... Men även hur dem tänker på hundarnas bästa och är ute i rusk och skur oavsett vad :)"
Kajsa med hunden Malte

"Lämnade in min hund på dusch hos er, han kan vara lite kinkig med nya människor men fantastiskt bemötande och grym personal!"
Elin med hunden Simba

"Boba är en liten hund, med stor personlighet. Eftersom han är så liten är det extra viktigt att flocken är stabil och trivs med varann. Jag har från dag 1 känt trygghet i att individerna väljs för att passa ihop. Han har problem med lederna och därför är det extra viktigt med regelbunden motion. Att få gå på två promenader varje dag har stor betydelse för hälsan och han får också mental stimulans med kompisarna. Det bästa myset för Boba är magkli och att veta att även detta får han av er underbara ”fröknar” gör mig så glad. Han har varit på dagis längst av alla hundarna och jag vet att han är lycklig varje dag. Rekommenderar varmt Hisingens hunddagis. ❤️❤️❤️"
Marianne med hunden Boba

"Ni är fantastiskt måna om att hundarna skall ha det bra , ni är kreativa och väldigt tillmötesgående. Plus att det är sjukt roligt att följa ert arbete via Facebook och Instagram"
Stefan med hunden Alwin