Inskolning, vad innebär det?
För att säkerställa att hunden fungerar ihop med andra hundar och mår bra på dagis så ska varje hund skolas in på dagis. Vi har alltid en inskolningsvecka innan vi skriver kontrakt för dagishunden.

På Hisingens Hunddagis är vår största prioritet hundarnas välmående! Vi vill därför se till att du som hundägare ska känna dig trygg med att lämna din hund hos oss. 
Inskolningen tar ca 1 vecka att genomföra och hunden får då vara på dagis i ett par timmar de första två dagarna. Därefter ökar man antalet timmar succesivt under veckans gång. 
Den första veckan här är kortare för att hunden skall vänja sig vid hundflocken och personalen långsamt och känna sig trygg, det är mycket nytt för hunden och därför är kortare dagar på dagis bäst.
Eftersom vi har ett boxfritt hunddagis så är det myckt viktigt för oss att se att hundarna funkar tillsammans i flock, ibland kan därför vissa hundar behöva längre inskolningsperiod om de tex är lite osäkra. 

När veckan är slut pratar vi om hur veckan har gått och kommer fram till om hunden skall få en dagisplats hos oss eller inte. Tyvärr så måste vi ibland tacka nej till vissa hundar då de kanske inte passar i vår hundflock om de tex visat aggressivitet eller är för stressade. Hos oss ska hundarna må bra!

Att tänka på innan inskolning:
  • Lär hunden passivitet, det är alltid bra om en hund redan innan den börjar på dagis har lärt sig hur man slappnar av. 
  • Om du har en valp - träna på att träffa människor och andra hundar. Det är viktigt för att hunden sen skall känna sig bekväm på dagis med både hundar och personal


Pris för inskolningsveckan är 700:-

Först så betalas en bokningsavgift in på vårt konto på 300:-, du får en faktura via mail i samband med att inskolning bokas. Bokningsavgiften återbetalas ej vid sen avbokning!
Avbokning av inskolning måste ske absolut senast 5 dagar innan. 
Resterande belopp (400:-) betalas vid hämtning första dagen på inskolningen, vi tar kort!