Vad innebär boxfritt? 
Att dagiset är boxfritt innebär att hundarna har fri tillgång till vår lokal.  Det är viktigt för oss att alla hundar får chansen att vila mellan varven. 
Skillnaden mellan ett boxdagis och ett boxfritt dagis är främst att hundarna på ett boxfritt dagis får vistas bland andra hundar hela tiden och slipper känna sig instängda eller ensamma. Hundarna lever alltså i en harmonisk flock, vilket naturligvis innebär att vi inte har möjlighet att ta emot aggressiva hundar eller hundar med andra stressrelaterade beteenden. 
Eftersom de är med personalen och de andra hundarna hela tiden så går hundarna inte upp i samma stress, mycket eftersom de hela tiden ser vad som händer runt omkring och inte sitter instängda i ett litet rum. 
Hos oss får hundarna mycket mental stimulans av att vara tillsammans och de får leva så naturligt som det bara går - i en flock!
Det är fantastiskt att se hur bra alla hundar mår här och hur de kan både leka, umgås och sova fint tillsammans. 
Ring oss om du känner att du vill ha ytterligare information om detta. Det går även bra att komma hälsa på oss enligt överenskommelse, vi berättar mer än gärna om hur det ser ut och går till på vårt hunddagis. 

Vår filosofi:
På vårt hunddagis är det meningen att alla hundar skall trivas med varandra. 
Vårt dagis är speciellt bra för de hundar som har svårt för att vara ensamma och instängda. Vi tror inte på att använda oss av boxar då det kan vara väldigt stressande och onaturligt för hunden. Vi satsar på att ha en så hemtrevlig miljö som möjligt och på vårt hunddagis är din hund aldrig ensam - vi är alltid med! Eftersom vi har ett hunddagis där hundarna lever i flock så får vi tyvärr säga nej till hundar ibland - oftas för att de inte funkar i en flock eller är alldeles för stressade. Vi vill att alla hundar hos oss mår bra under dagarna! 
Vi tycker också att det är viktigt att hundarna får chansen att utföra sina behov i lugn och ro utomhus och därför går vi oftast med 2-5 hundar var, ALDRIG fler än så.

Omläggning av sår, medicinering osv:
Vi hjälper gärna till med omläggning av sår/skador. Vi är utbildade inom första hjälpen för hundar. Behöver din hund medicin under sin vistelse på dagis hjälper vi självklart till med detta också 
Detta är självklart ingenting som vi tar extra betalt för utan det är någon som vi gärna hjälper till med vid behov. Hos oss kommer din hund alltid i första hand! 

Hur ofta städar ni lokalen?
Vi städar VARJE dag, vi vill hålla det rent och fräscht för hundarna och för oss själva. 

Använder ni helstryp och halti på hundarna?
Vi tar ej emot hundar som har helstryp, halti eller stackelhalsband (detta är dessutom förbjudet att använda i sverige)
Om du kommer hit och din hund i dagsläget använder något av dessa halsband så kommer vi be dig att byta till ett halvstryp, vanligt halsband eller sele. 

Måste man betala om hunden är hemma och ledig eller är sjuk någon dag?
Ja det måste man, annars måste vi ha en högre avgift per månad. 
Man kan dock få reducerat pris om vi måste stänga pga sjukdom hos personalen eller om vi av någon anledning måste sanera lokalen.

Har ni kö till ert dagis?
Ja och nej, eftersom vi är ett boxfritt hunddagis så går vi inte efter en kö. Vi går efter hur hunden är och om vi tycker att den skulle passa in i vår flock.

Får min hund äta på dagis?
Om du vill att din hund skall äta på dagis så får ni ta med er egen mat hemifrån. Vi har inget foder här som vi kan erbjuda.

Tar ni emot löptikar?
Nej tyvärr har vi inte möjlighet att göra det eftersom att vi har okastrerade hanar hos oss. Tiken får vara hemma under för-  och höglöp.
När tiken kommer tillbaka till oss så skall hon vara ordentligt tvättad för att få bort eventuell lukt.