välkommen till hisingens hunddagis

Vi har två hunddagis, ett är beläget vid Kyrkbytorget och ett dagis finns i Brunnsbo.
Våra hunddagis är mindre, boxfria dagis där hundarna får vistas i flock och trivas. Våra lokaler är utrustade med bäddar, soffor och filtar för att få en så hemtrevlig miljö som möjligt.
Som hemma - fast borta! 

Vi har i dagsläget plats för 22  hundar på kyrkbytorgets dagis och 35 hundar i Brunnsbo!  
Varje hund har plats att ligga och vila mellan varven, antingen i någon av sofforna eller i hundbäddarna.
Det är viktigt för oss att inte ha ett sterilt och kalt dagis och därför har vi försökt göra våra lokaler så hemtrevliga som möjligt, vi har försökt efterlikna hemmiljön så gott det går!
Mycket kel och mys utlovas under dagarna!
Varje hund går 2 promenader om dagen (unghundar, valpar och äldre hundar rastas självklart oftare vid behov). Vi har fina promenadstigar precis utanför dörren och går mer än gärna i skogen under våra promenader. 

Vi jobbar enbart med mjuka metoder och positiv förstärkning. 
Det är mycket viktigt för oss att du som hundägare skall känna dig 100% trygg med att lämna din bästa vän hos oss under dagarna. Vi lägger därför stort fokus på att ha en bra kontakt med hundägarna, lägger ut mycket bilder på sociala medier så du ser vad vi har för oss om dagarna och utbildar vår personal löpande inom flockhantering, stress hos hund och hur man är reko. 

Vi bryr oss mycket om våra fyrfota vänner och har därför sett till att personalen på Hisingens hunddagis är kunnig och har ett genuint intresse för hundar.
Mathilda som äger dagiset planerar nu också att utbilda sig till hundbeteendevetare.

Om du vill se mer bilder från vad vi gör på dagarna så hittar du oss på både Instagram och Facebook. Vi uppdaterar våra sociala medier flera gånger i veckan för att du som hundägare skall kunna få en inblick i vad din hund gör om dagarna. Sök på Hisingens Hunddagis så hittar du oss eller klicka på ikonerna längst upp på vår hemsida så kommer du dit direkt.


KYRKBYTORGET:
0737-470465

BRUNNSBO:
0720-664816

Varma hälsningar, 
Mathilda med personal

Ett tillfälligt fel har uppstått med Instagramflödet. Var vänlig försök igen senare.