Vår fantastiska personal

Mathilda,
grundare och ägare av dagis

Hej! 
Jag heter Mathilda och det är jag som driver och äger Hisingens Hunddagis.
Jag har alltid älskat djur och speceillt hundar.
Jag har två hundar som heter Edgar och Frank.
Frank är en Cavalier king charles spaniel och Edgar är en blandras från Spanien.

För mig så är djur terapi, varje dag som man kommer till jobbet så blir man överröst med kärlek och man känner sig otroligt glad och nöjd inombords varje dag!
För mig var det otroligt viktigt att öppna ett dagis där hundarna fick gå i flock och inte sitta instängda och ensamma. Mer om detta kan du läsa under "om oss".
Jag är ute mycket och länge i skogen med mina hundar och de är såklart även med mig eller min man Anton på dagis varje dag.
Vi älskar att träna nosework, busa i skogen och att göra parkour med hundarna. 
Vi har en sommarstuga ute i skogen som vi gärna är i så ofta det går, där springer hundarna fritt och lever livet. 
Hela familjen hänger mycket och ofta i stallet också då vi är fodervärdar åt ett svenskt varmblod. Väldigt bra miljöträning för hundarna!

Jag har en dröm om att börja utbilda mig till hundbeteendevetare eller hundfysioterapeut inom de närmsta året och sedan kunna föreläsa och erbjuda konsultationer med ägare. Jag har många planer inför framtiden och ser fram emot att utveckla företaget och mig själv vidare. 
En av mina drömmar har redan gått i uppfyllelse - vi har nu öppnat upp 2 hunddagis!

Mina utbildningar och erfarenheter:

- Gått utbildningen Hunddagisföreståndare genom hundteknik
- Utbildning första hjälpen för hund
- Föreläsning Hundar i flock
- Föreläsning Hundens språk och beteende
- Föreläsning Stressade hundar
- Föreläsning 100% REKO
- Arbetat som volontär på hundshelter i Spanien
- Arbetar ideellt som kontaktperson för föreningen Hundar Söker Hem.
- Innan jag öppnade hunddagis så var jag dagmatte åt många olika hundar i flera år


Om du vill nå mig så finns jag främst på vårt nya dagis i Backa men ibland även i Kyrkbyn. Du når mig lättast via mail och jag svarar så fort jag kan på hisingenshunddagis@gmail.com

Johanna

Hej! Johanna heter jag och är 24 år gammal. Jag bor på Hisingen med mina två eurasier, Kouvo 3 år och hans dotter Katla 7 månader. Fritiden ägnas allra mest åt hundarna såklart. Vi gillar att träna rallylydnad och även agility, men också långpromenader i skogen med våra kompisar. Jag är även väldigt aktiv inom eurasierklubben i bla avelskommittéen, pr-kommittéen osv. Stämningen på jobbet är jättehärlig. Vi är väldigt noga med att alla hundarna trivs och mår bra. Eftersom att vi har flockdagis så är det viktigt att alla hundarna kommer överens. De behöver inte alltid älska varandra men de måste acceptera varandra. Oftast hittar hundarna en eller två bästisar de gillar att hålla ihop med. Vi i personalen trivs också väldigt bra med varandra vilket bidrar till en go stämning.
Jag arbetar på vårt dagis i Backa!

Anton

Hej! Jag heter Anton. Jag är gift med Mathilda som är chef för dagiset och har därför varit med sedan starten av hunddagiset. Jag har två egna hundar; Frank, en Cavalier på 4 år och Edgar, 3 år som tidigare varit gatuhund i Spanien. På fritiden är jag mycket i skogen med hundarna, i stallet eller på landet i min sommarstuga. Mitt intresse för hundar började för ett par år sedan och har bara växt sedan dess. Mina egna hundar tar upp mycket av min tid men det är det värt!

Jag älskar hundar därför att de är individer med väldigt mycket personlighet och behandlar man dem med kärlek så får man massa kärlek tillbaka! Därför passar det utmärkt med boxfritt så att vi kan lära känna varje individ och se till att varje hund kan få sina behov tillfredsställda.
På jobbet kommer vi i personalen alltid bra överens och samarbetar bra eftersom vi alla har intresset för hundar gemensamt. 
Jag arbetar på vårt dagis i Kyrkbyn!

SARA, Platsansvarig Kyrkbyn

Jag heter Sara och har jobbat på Hisingens Hunddagis sedan maj 2017.
Jag började med att arbetsträna här efter en längre tids sjukskrivning. Relationen med djur har varit viktig för mig sen unga år och det blev ännu mer påtagligt under min period som sjukskriven. Att få möjligheten att faktiskt jobba med djur är för mig helt fantastiskt. Jag längtar till jobbet varje dag!
Dagarna är fyllda med kärlek, bus och mys.
Att hisingens hunddagis är boxfritt är helt i linje medmina värderingar kring djurhållning. Hundarna får fördriva dagarna på det mest naturliga sättet, i flock! Jag har själv ingen egen hund men det står högst upp på önskelistan inför kommande året.
Förutom hundar är jag intresserad av skidåkning, hästar, musik och gött häng med vänner.
Jag arbetar på vårt dagis i Kyrkbyn!

Caroline

Hej! Jag heter Caroline och är 24 år gammal. Jag började på Hisingens hunddagis som praktikant efter att jag vart långtidssjukskriven och jag kunde inte trivas bättre! Sedan barnsben har mitt hjärta klappat lite extra för djur och att jobba med djur och framförallt hundar har länge varit en dröm för mig. En trevlig, respektfull stämning på jobbet är väldigt viktigt för mig och med tanke på att vi har hand om så många olika individer som lever i flock gör att detta jobbet är både intressant och roligt
Med Goa kollegor och glada hundar gör det att man går till jobbet med ett leende på läpparna varje dag! Såklart äger jag själv en äldre shetland sheepdog hane på 11 år och har även en häst sedan 10 år tillbaka. Djuren tar den mesta av min tid men kärleken man får tillbaka gör det helt klart värt det! 
Jag arbetar på både Kyrkbyns och Brunnsbos dagis!

Rosita

Hej, mitt namn är Rosita och jag är 21 år gammal. Jag har varit praktikant på Hisingens Hunddagis ett bra tag och är nu äntligen anställd!
Jag trivs jättebra här, trivs bra med mina kollegor och såklart alla fina                               hundar som jag får träffa här på jobbet.
Jag har alltid haft ett intresse för hundar och bor med en familj som har en hund. Jag brukade gå ut med mina grannars hundar i området jag bodde i och hjälpte till med att passa dom ibland när det behövdes, därav växte mitt intressen ännu mer för hundar.
Jag arbetar på vårt dagis i Backa och enstaka tillfällen i kyrkbyn.


Visste du att personalen på dagis regelbundet går på föreläsningar? 
Vi älskar att gå på föreläsningar om hund!
Vi har till exempel haft föreläsare hos oss som föreläst om:
Stress hos hund
Flockhantering
Hundens språk och beteende

Nu senast gick vi på föreläsningen "100 % REKO"
.